Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Brabants met verse kip-pesto salade

Zelf salades maken, veel lekkerder!

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Brunch, Lunch, Tussendoortje, Borrel
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vlees
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Brabants

Ingrediënten

  • 2 sneetjes Brabants Roggebrood
  • 1 kipfilet
  • 2 el pesto
  • 3 el Griekse yoghurt
  • ½ rode ui
  • Cherrytomaatjes
  • Parmezaanse kaas
  • Handje pijnboompitjes
  • Snuf zout en peper
Brabants

Bereiding

Snijd de kipfilet in dunne reepjes en bak deze gaar in de pan. Ondertussen kun je de rode ui alvast fijn snijden. Als de kip gaar is laat je deze afkoelen en hierna kun je de Griekse yoghurt, pesto, rode ui en kipfiletreepjes in een kom doen en goed doorroeren. Beleg de sneetjes brood rijkelijk met de pesto salade. Beleg je brood verder met gesneden cherrytomaatjes en garneer af met geraspte Parmezaanse kaas en pijnboompitten.

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten