Kun jij ook niet kiezen tussen zoet of hartig beleg?
Moment | Ontbijt |
Smaak | Zoet, Hartig |
Zin in | Vegetarisch |
Broodsoort | Brabants |
Brabants met pindakaas en banaan:
Brabants met zuivelspread, avocado en rode ui:
Brabants met pindakaas en banaan:
Besmeer een sneetje Brabants met een laag pindakaas en snij de banaan in plakjes. Leg de plakjes banaan op je boterham en garneer het af met wat pindastukjes en kaneel.
Brabants met zuivelspread, avocado en rode ui:
Besmeer een sneetje Brabants met zuivelspread en snij je avocado door de helft. Wip met behulp van een lepel voorzichtig een helft van de avocado uit zijn schil. Snij deze vervolgens in dunne plakjes en leg deze op het sneetje brood! Versnipper vervolgens de rode ui en strooi deze samen met wat chili flakes over je boterham heen.