Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Haverkorn met gerookte kip en avocado

Een lekkere bite, fris en romig tegelijk. Ook heerlijk als voorgerecht!

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Ontbijt, Brunch, Lunch, Borrel
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vlees
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Haverkorn

Ingrediënten

  • 2 sneetjes Haverkorn 
  • 40 gram gerookte kipfilet
  • 1/2 avocado
  • 1/2 sinaasappel
  • 1/2 limoen
  • 1,5 el mayonaise
  • Snuf zout en peper
  • Verse basilicum 
Haverkorn

Bereiding

Maak je borrelhapjes? Begin dan met het brood in kleinere stukjes te snijden.

Snijd de gerookte kipfilet in plakjes en beleg hiermee de sneetjes brood. Snijd vervolgens de avocado in kleine blokjes en strooi deze over de kipfilet. Schil de sinaasappel en snijd de partjes in kleinere stukjes, verdeel de stukjes sinaasappel ook over het brood. Meng nu in een kommetje de mayonaise met het limoensap en sprenkel deze dressing over het belegde brood. Garneer het geheel af met wat zout en peper en grof gesnipperde basilicum blaadjes. 

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten