Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Koolhydraat verlaagd & Eiwitrijk brood met citroenricotta, achterham en komkommer

Een lekker recept met een heerlijke frisse twist! 

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Lunch, Tussendoortje, Borrel, Feestdag
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vlees
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Koolhydraat Verlaagd

Ingrediënten

  • 2 sneetjes Koolhydraat verlaagd & Eiwitrijk
  • 250 g ricotta
  • ½ citroen
  • 10 g verse bieslook
  • 1 komkommer
  • Paar plakken achterham
Koolhydraat Verlaagd

Bereiding

Rasp de schil van de citroen en hak de bieslook fijn. Voeg de citroenschil en bieslook vervolgens toe aan de ricotta en meng goed door elkaar. Beleg de sneetjes brood met citroenricotta en leg de plakken achterham erbovenop. Dan kun je met behulp van de dunschiller een aantal slierten van de komkommer afsnijden die je nog aan je boterham toevoegt. Om het af te maken kun je het brood nog met wat citroensap besprenkelen.

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten