Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Sonnenblumenbrot met guacamole en gegrilde garnalen

Een robuust brood met een heerlijke topping van frisse guacamole en gegrilde kruidige garnalen.

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Ontbijt, Brunch, Lunch
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vis
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Rheinländer

Ingrediënten

  • 1 sneetje Sonnenblumebrot
  • 1 eetrijpe avocado
  • 2 teen knoflook
  • 1 citroen
  • 1/2 klein sjalotje
  • 4 garnalen
  • Verse dille
  • Snuf zout en peper
Rheinländer

Bereiding

Voor de bereiding van de guacamole, prak je het vruchtvlees van de avocado fijn. Snijd ondertussen het halve sjalotje fijn en pers de teen knoflook. Meng de geprakte avocado, met het sjalotje, teen knoflook en breng op smaak met citroen, zout en flink wat peper. Bak de garnalen in een pannetje met een geplete teen knoflook en breng op smaak met zout en peper. Besmeer je sneetje met guacamole, de gegrilde garnalen, wat verse fijngesneden dille en top af met nog wat citroensap, zout en peper.

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten