Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Speltkoren met Fricandeau en pesto

Door verse pesto te maken wordt dit gerecht nog specialer!

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Ontbijt, Brunch, Lunch, Tussendoortje, Borrel, Feestdag
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vlees
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Speltkorn

Ingrediënten

Ingrediënten voor 2 sandwiches:

  • 2 sneetjes Speltkoren 
  • 50 gebraden fricandeau
  • 4 roma tomaatjes
  • Snuf zout en peper

Ingrediënten voor de pesto:

  • 30 g Parmigiano Reggiano
  • 30 g verse basilicum
  • 2 el geroosterde pijnboompitten
  • ½ teen knoflook
  • 1 mespunt zout
  • 75 ml extra vergine olijfolie
Speltkorn

Bereiding

Rasp de Parmezaanse kaas. Haal de blaadjes basilicum van de takjes. Doe de pijnboompitten, knoflook, mespunt zout, de basilicum en de olie in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot pesto. Breng op smaak met peper.

Halveer de tomaatjes. Bestrijk de boterhammen met de pesto en beleg met de fricandeau en tomaatjes. Bestrooi met peper en eventueel nog wat zout.

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten